Slider 0
Home cinema
Ervaar de bioscoop bij u thuis
Slider 1
Audio & hi-fi
Multi-room music system
Slider 2
Apple & domotica
Een betere kwaliteit van wonen en leven...
Slider 3
Bang & olufsen
Slider 4
U-BOXED

Over ons

iPad
Glass

Als men het over ITuned heeft, praag men over diversiteit, innovativiteit en solidariteit. Niets gaat of mag ontevreden de deur uit bij ITuned.

ITuned is een initiatief van de grote Apple fanaat G. Ferrol. Als de naam ITuned genoemd wordt praten we over een herberg voor Systeembeheerders, beveiligingsinstallateurs, Audiospecialisten, muziekproducers, videodesigners, fotografen, kledingontwerpers en noem maar op of ITuned heeft het in huis.

Kennis is macht en dat is het motto waaronder wij opereren, vandaar de reden dat er bewust gekozen is voor een divers scala aan expertises.

Apple is voor ons meer dan een technisch hoogstandje en is inmiddelds uitgegroeid tot een lifestyle. Wij zijn van mening dat Apple sociale producten op de markt brengt en dat blijkt, want wij komen puur en alleen bij elkaar om dezelfde voorliefde die wij delen voor Apple. Uiteindelijk proberen wij met elkaar expertises Apple en haar producten naar een hoger niveau te tillen en de consumenten een optimaal gebruiksgemak van de producten te laten beleven.

WEES VERWELKOMD DOOR ITUNED